Hur många människor i världen har upplevt allvarliga biverkningar av covid-19-vacciner?

Detta är av flera skäl betydligt svårare att beräkna än antalet dödsfall. I Denis Rancourts beräkning av antalet dödsfall från covid-19-vacciner, som vi hänvisar till här., har han och hans forskargrupp baserat sina beräkningar på officiell statistik över alla avlidna och vaccinerade personer i 17 länder på södra halvklotet. De har inte använt rapporter om misstänkta biverkningar i olika länder. Detta är ett klokt val, då pre-pandemiska studier av till exempel VAERS biverkningssystemet i USA visar en rapporteringsfrekvens på mindre än 1 %, och de två studierna från 2000-talet gällande rapportering av biverkningar till den svenska Läkemedelsverket visar en rapporteringsgrad på cirka 1 %.

För att beräkna allvarliga biverkningar hänvisas vi till rapportering av biverkningar till myndigheter. Anmälningsfrekvensen är alltså bara cirka 1 procent, och dessutom är måttet på allvarliga biverkningar mycket mer tvetydigt än det absoluta måttet på dödsfall.

Det blir en ganska grov uppskattning om vi ska räkna ut antalet personer som drabbats av allvarliga biverkningar världen över. Vi har gjort en beräkning, baserad på antalet misstänkta allvarliga biverkningar i Sverige efter att nästan alla (98.5 %) av de 105,216 2 misstänkta biverkningar som rapporterats till och med den 2023 november 13,022 har behandlats av Läkemedelsverket. Av dessa bedöms XNUMX XNUMX som allvarliga (Läkemedelsverkets hemsida).

Om vi ​​antar en mycket högre rapporteringsfrekvens för covid-19-vacciner än vad studier om rapporteringsfrekvens av biverkningar före pandemin visade, 5 % eller 10 %, så har 260,044 130,022 eller 19 10,545,300 personer drabbats av allvarliga biverkningar av covid-1-vacciner i Sveriges befolkning på 2023 1 40.6 personer (81.1 juli XNUMX). Detta resulterar i XNUMX allvarlig biverkning per XNUMX eller XNUMX personer.

Världens befolkning är svår att beräkna exakt, men var 8 miljarder enligt FN den 15 november 2022 (UNRIC hemsida). Sverige är ett socioekonomiskt rikt land med den tionde högsta förväntade medellivslängden i världen (Webbplats för förväntad livslängd). Frekvensen av biverkningar är sannolikt högre i resten av världen. Om vi ​​baserar våra beräkningar på de siffror vi fått från analysen av Sverige får vi troligen ett lägre mått på antalet personer som drabbats av allvarliga biverkningar världen över.

Resultatet är att om 5 % eller 10 % av biverkningarna rapporteras har 98.6-197.3 miljoner människor drabbats av allvarliga biverkningar.

Slutsats: Vår bedömning är att 100-200 miljoner människor världen över har drabbats av allvarliga biverkningar av covid-19-vacciner. Denna siffra är sannolikt en underskattning."

Fler evenemang med levande ljus och nyheter från Nobelprisets protestkommitté

Signera uppropet mot Nobelpriset

Notera att du måste bekräfta din signatur för att den ska vara giltig. Sök efter "Civist" i din inkorg för att bekräfta underskriften.

Sprid protestuppropet mot Nobelpriset i sociala medier

Använd gärna #Nobelprisprotest #17 miljoner #mRNA #dödsfall när du delar vårt upprop.


Kommentarer

5 svar på "Hur många människor i världen har upplevt allvarliga biverkningar av covid-19-vacciner?"

 1. Mattias Törnqvist Avatar
  Mattias Törnqvist

  Covid-vaccin är en bluff

 2. Håkan Jönsson Avatar
  Håkan Jönsson

  De flesta som jag nu har varit extremt trötta efter skottet under en lång tid, bet jag har övertygat dem om att inte ta mer av det.

 3. Patientmakt Avatar
  Patientmakt

  Exempel från Japan: Professor Yasufumi Murakami i Japan har förtydligat det många andra inom vaccintillverkning, immunologer, läkare, forskare varnat för i frågan om Covid 19 mRNA injektionerna tidigt i ”vaccinations”kampanjen. För många doser gör att man inte längre kan bilda antikroppar mot nya varianter för att när en antikropp väl har skapats utifrån en uppdaterad injektion kan bara den tidigare variantens antikropp framkallas. På engelska kallas det med vetenskaplig terminologi original antigenic sin. Företeelsen i sig gör även att det bara är de injicerade som sprider smittan och förvärrar virusets svårighetsgrad. Professor Yasufumi Murakami menar att WHO fattade fullständigt korkade beslut om att använda mRNA injektioner mot snabbmuterande virus. Utifrån vad man vet om IFR av Sars-Cov-2 är hela vaccinationskampanjen onödig. WHO får inte ges större maktbefogenheter framöver vid hälsokriser. Professor Yasufumi Murakami lyfter även fram att allmänheten inte har fått korrekt information att de fått en genetisk produkt (mRNA-injektion) som inte kan definieras som ett vaccin. Den genetiska injektionen gör att genetisk kodning (ett toxiskt spikeprotein) förs in i människors celler. Professor Yasufumi Murakami förtydligar även att han aldrig kunnat föreställa sig att man skulle vara allmänheten att ta så pass många mRNA doser som man gjort. När man vid djurförsök injicerat spikeprotein 6 – 7 gånger avlider försöksdjuren. Referenser många fler behöver komma i kontakt med – se och hör professorn här: https://twitter.com/You3_JP/status/1729518116361966081

 4. Ricky Ohlsson Avatar
  Ricky Ohlsson

  Jag tog svininfluensavaccin och var sjuk i tre år! Så vården avstod jag covid vaccin. Jag hade covid en gång, jag hade ju tur, jag fick det innan det var farligt. Jan 2020. Sedan dess har mitt immunförsvar fungerat och jag har inte fått en förkylning sedan dess. Länge leva kroppens förmåga att fungera

 5. Alain Rousseau Avatar
  Alain Rousseau

  Amplituden av dödsfall och sjukdomar som provocerades fram av denna pseudovaccinationskampanj överträffar tyskarnas och japanernas medicinska kriminella aktiviteter under andra världskriget … även om motiven är olika, då kommer rasideologi, nu girighet och makt...

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.