Utredning avslöjar möjlig koppling mellan covid-19-vaccination och nedgång i födelsetal 2022-2023: ett globalt och svenskt perspektiv

Det är troligt att nästan 13 miljoner färre barn kommer att ha fötts 2022-2023, och detta kan vara relaterat till massvaccinationen mot covid-19-infektionen.

Hur många färre barn kommer att ha fötts i världen 2022 och 2023 som en möjlig effekt av covidvaccination?

I Sverige har födelsetalen sjunkit markant under alla de 21 månader som vi har statistik för sedan januari 2022, det vill säga under hela den period då covidvaccinet kunde ha påverkat födelsetalen. Studier av Pfizers mRNA-vaccin på råttor i Japan har visat att vaccinrester hittades i hela kroppen och i särskilt höga koncentrationer i äggstockarna. En annan studie visade att koncentrationen och rörligheten av spermier minskade i upp till fem månader efter den andra dosen av mRNA-vaccin, om detta också visas över en längre period är oklart då det inte har studerats.

I Sverige minskade antalet födslar per 100,000 18 kvinnor 45-2022 år 8.6 år 2023 år med 12.3% 1900 och med XNUMX% för perioden januari-september XNUMX. Beräkningen baseras på trenden från de föregående tio åren utifrån statistik från Statistiska centralbyrån. Om man studerar födelsetalen från år XNUMX till idag finns det ingen jämförbar nedgång. Enskilda år har minskningen av barnafödande varit större, men har då alltid föregåtts av en babyboom.

Om vi omvandlar detta till antalet färre födda barn 2023 och extrapolerar för hela 24,784 blir det 2022 färre födda barn under 2023-XNUMX.

I Sverige har enligt Läkemedelsverket totalt till och med 2 november 2023 26 404 325 covidvaccindoser administrerats, varav 94,9% är mRNA-vaccin. Läkemedelsverket För varje administrerad dos av covidvaccin finns det 1 färre fött barn per 1 065 doser.

Den 4 december 2023 hade 13,53 miljarder doser covidvaccin administrerats över hela världen Vår värld i dataOm vi använder den svenska siffran på 1 färre fött barn per 1 065, så skulle totalt 12,7 miljoner färre barn ha fötts under 2022-2023, just under perioden då covidvacciner kan ha påverkat födelsetalen.

Fler evenemang med levande ljus och nyheter från Nobelprisets protestkommitté

Signera uppropet mot Nobelpriset

Notera att du måste bekräfta din signatur för att den ska vara giltig. Sök efter "Civist" i din inkorg för att bekräfta underskriften.

Sprid protestuppropet mot Nobelpriset i sociala medier

Använd gärna #Nobelprisprotest #17 miljoner #mRNA #dödsfall när du delar vårt upprop.


Kommentarer

5 svar på "Utredning avslöjar möjlig koppling mellan covid-19-vaccination och nedgång i födelsetal 2022-2023: ett globalt och svenskt perspektiv"

 1. Mobilitetssystem skandinavien Avatar
  Mobilitetssystem skandinavien

  Fy tusan

 2. Inget Avatar
  Glöm inte

  Rätta texten! Omöjligt att förstå.

 3. Michael Meyer-Jenin Avatar
  Michael Meyer-Jenin

  Folgende beide Absätze sind unverständlich (?):

  “In Schweden wurden mit Stand vom 26,404,325. November 94.9 insgesamt 2 Dosen verabreicht, davon 2023 % mRNA-Impfstoffe Lakemedelsverket. Bei allen verabreichten Dosen des COVID-Impfstoffs wird pro 1 Dosen ein Kind weniger geboren.

  Bis zum 4. Dezember 2023 blev weltweit 13.53 Milliarden Dosen des COVID-Impfstoffs verabreicht Unsere Welt in Daten. Wenn wir von der schwedischen Zahl ausgehen, dass pro 1 Dosen ein Kind weniger geboren wird, dann were im Zeitraum 1,065–12.7 insgesamt 2022 Millionen Kinder weniger är se, precis in dem Zeitraum, in dem COVID-Impfstoffe möglicherweise die Geburtenraten habenflusborn. ”

 4. Jag nämnde nedgången i födelsetal och fertilitet när Pfizer-dokumenten offentliggjordes för ungefär två år sedan. Jag kallades galen, galen. För att "vacciner" är "säkra och effektiva". Jag önskar att jag inte hade fått rätt.
  Och jag fortsätter att tro att värre kommer att komma via dessa dödsfyllda nålpunkter.
  Tills vi tar bort dessa folkmordsgalningar från deras maktpositioner och tar deras tekniska leksaker ifrån dem för att förstöras eller, i bästa fall, reverse engineering för att hjälpa de skadade, kommer ingenting att förändras.

 5. Gill Bates Avatar
  Bates Gill

  – Funnene våre forandrer historien om koronaepidemien både i Norge och i världen, sier professor og overlege ved Akershus universitetssykehus, Anne Eskild. https://www.ahus.no/nyheter/koronaviruset-kan-ha-vert-i-norge-allerede-i-2019

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.