ℹ️ Introduktion – Memorial Day Vigil på Nobelmuseet, tänd ljus för att hedra mRNA-vaccinoffer

I Andreas Sidkvist, partiledare för MoD – Mänskliga rättigheter och Demokrati utanför Nobelmuseet i Stockholm tillkännager en ljusvaka som är planerad till söndagen den 10 december. Evenemanget arrangeras för att minnes dem som tragiskt har dött av mRNA-vaccin. Talaren uppmanar till att den 10 december i år ska vara en minnesdag för alla mRNA-vaccinoffer och uppmuntrar globalt deltagande i ceremonier med tända ljus. Dessa ceremonier är också en form av protest mot Nobelprisnomineringen av forskare som är involverade i utvecklingen av mRNA-teknik. Videon inbjuder tittarna att besöka Nobelprizeprotest.com för att underteckna en överklagan mot Nobelkommitténs val av årets medicinpris och för att delta i eller organisera sin egen ljusvaka. Talaren avslutar med att säga: "Vi ses på söndag."

Videon på svenska

Videon dubbad på tyska

Fler evenemang med levande ljus och nyheter från Nobelprisets protestkommitté

Signera uppropet mot Nobelpriset

Notera att du måste bekräfta din signatur för att den ska vara giltig. Sök efter "Civist" i din inkorg för att bekräfta underskriften.

Sprid protestuppropet mot Nobelpriset i sociala medier

Använd gärna #Nobelprisprotest #17 miljoner #mRNA #dödsfall när du delar vårt upprop.


Kommentarer

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.