En nyligen publicerad peer-reviewed artikel i Nature* är i dubbel bemärkelse "spiken i kistan" för både mRNA-covidvaccinet och årets Nobelpris i fysiologi eller medicin.

Den 6 december publicerade 20 forskare en sensationell och slutgiltigt avgörande artikel i Nature*, en av världens mest ansedda vetenskapliga tidskrifter, angående tillförlitligheten för mRNA-covidvaccinen. Pfizers vaccin har analyserats, och i 25-30% av de miljarder celler som ska bli spikproteinfabriker i en vaccinerad person produceras istället felaktiga och onaturliga proteiner, alltså inte spikproteinet i covid-19-viruset sars-cov-2. Kroppens celler tillverkar varje dag totalt miljarder av dessa defekta och artificiella proteiner. Det pågår åtminstone i flera månader. De kort- och långsiktiga effekterna av att det överallt i kroppen cirkulerar miljarder defekta och främmande proteiner, ämnen som utgör kroppens byggstenar, har vi ingen aning om. Inte någon enda person känner till konsekvenserna.

Nu måste covidvaccinen omedelbart förbjudas och årets Nobelpris i fysiologi eller medicin dras tillbaka. Det måste tillsättas en grundlig och oberoende utredning om hur det kunde ske att alla människor på jorden blev försöksdjur i värdens största medicinska experiment, vars resultat är helt förödande. Utredningsarbetet bör ledas av de mest initierade kritikerna av covidvaccinen.

Kommentarer på Twitter om studien

*Artikeln i Nature

"N1-metylpseudouridylering av mRNA orsakar +1 ribosomala ramförskjutning” av Thomas E. Mulroney, Tuija Pöyry, Juan Carlos Yam-Puc, Maria Rust, Robert F. Harvey, Lajos Kalmar, Emily Horner, Lucy Booth, Alexander P. Ferreira, Mark Stoneley, Ritwick Sawarkar, Alexander J. Mentzer, Kathryn S. Lilley, C. Mark Smales, Tobias von der Haar, Lance Turtle, Susanna Dunachie, Paul Klenerman, James ED Thaventhiran & Anne E. Willis, Natur (2023).

Fler evenemang med levande ljus och nyheter från Nobelprisets protestkommitté

Signera uppropet mot Nobelpriset

Notera att du måste bekräfta din signatur för att den ska vara giltig. Sök efter "Civist" i din inkorg för att bekräfta underskriften.

Sprid protestuppropet mot Nobelpriset i sociala medier

Använd gärna #Nobelprisprotest #17 miljoner #mRNA #dödsfall när du delar vårt upprop.


Kommentarer

Ett svar på "En nyligen granskad artikel i Nature* är "spiken i kistan" för både mRNA-covid-vaccinet och årets Nobelpris i fysiologi eller medicin."

  1. Stefan Ridzon Avatar
    Stefan Ridzon

    Jag kunde inte hitta texten till framställningen på din webbplats. Kan du maila mig det?
    Tack

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.